Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті зіткнулися легковик та рейсовий автобус: семеро постраждалих

На Закарпатті зіткнулися легковик та рейсовий автобус: семеро постраждалих
У поліції повідомили подробиці аварії

Сьогодні, 28 серпня, близько 7:00 ранку до поліції Рахівщини надійшла інформація про ДТП з потерпілими у селищі Ясіня.

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, на автодорозі сполученням «Мукачево-Рогатин», біля АЗС в районі смт Ясіня, зіткнулися легковик «Skoda Superb» та рейсовий автобус марки «Еталон», який перевозив 25 пасажирів. Від удару автобус перекинувся, а легковик зніс загорожу та в’їхав у кювет.

За попередньою інформацією, 21-річний водій «Skoda», мешканець села Нижня Апша Тячівського району, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом під керуванням 64-річного жителя села Розтоки Рахівського району.

У автобусі на момент аварії перебували 25 пасажирів. Шістьох з них госпіталізували до лікарні каретою швидкої медичної допомоги. Також до медзакладу по допомогу звернулася пасажирка легковика, дружина водія.

За фактом ДТП з потерпілими поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. У справі буде призначено ряд експертиз, у ході яких з’ясують остаточні причини автопригоди, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

На Закарпатті зіткнулися легковик та рейсовий автобус: семеро постраждалих

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: