Вхiд на сайт
Авторизацiя

Джон Сноу з "Гри престолів" зіграє супергероя в новому фільмі

Джон Сноу з "Гри престолів" зіграє супергероя в новому фільмі
Його новою роботою стане майбутня екранізація коміксів "Вічні", в якій також задіяна Анджеліна Джолі.

Кіт Харінгтон, який зіграв Джона Сноу в серіалі "Гра престолів", приєднається до Кінематографічного всесвіту Marvel.

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, його новою роботою стане майбутня екранізація коміксів "Вічні", в якій також задіяна Анджеліна Джолі.

Генеральний директор Marvel Кевін Файгі розповів, що Харінгтон зіграє супергероя Дейна Вітмена, відомого під ім'ям Чорний Лицар. У коміксах Вітмен є соратником Доктора Стренджа і Месників.

Він спеціалізується в точних науках, а також є блискучим стратегом, досвідченим бійцем, фехтувальником і наїзником. Містичний кулон перетворює його в Чорного лицаря в надміцних обладунках, чий щит поглинає енергію ворожих атак і випускає її у вигляді вибухів Меча Світла.

Разом з Харінгтон у фільмі "Вічні" також зіграє його колега по "Грі престолів", актор Річард Медден (Робб Старк). Йому дісталася роль Ікаріса - представника раси надлюдей, здатного левітувати, переміщуватися і маніпулювати космічною енергією.

Також в проекті беруть участь Анджеліна Джолі, Сальма Хайек, Кумейл Нанджиані і Джемма Чанг. "Вічні" вийдуть в прокат 6 листопада 2020 року.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: