Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна ДТП у Невицькому: деталі від поліції

Смертельна ДТП у Невицькому: деталі від поліції

Жінка, котру збив п'яний кермувальник, померла на місці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області на офіційному сайті.

24 серпня, близько 19:20 год. на лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Невицьке поблизу місцевого стадіону.
На місце аварії виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що водій автомобіля марки «Renault», зупинився перед пішохідним переходом з метою безперешкодного переходу дороги пішоходами. В цей час водій автомобіля «Audi», рухаючись в попутному напрямку, позаду, не обравши безпечну швидкість, допустив зіткнення із автомобілем «Renault», який зупинився попереду. Внаслідок цього під колесами «Renault» опинилася жінка, яка переходила у цей час дорогу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.
За фактом ДТП зі смертельним наслідком відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Водіїв освідчили. За висновками лікаря-чоловік за кермом «Audi» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.
У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: