Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону

Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону


Підготовка до осіннього сезону стала в основі чергових зборів Закарпатського представництва Федерації бодібілдингу України, що відбулися у суботу, 17 серпня, в Ужгороді. У дружньому колі та звичній для себе атмосфері спортсмени обговорили нагальні питання діяльності федерації та плани на майбутнє.

Як розповідає заступник Голови представництва Олена Жулінська в осінньому сезоні братимуть участь семеро спортсменів, які приєдналися до складу збірної команди області.

Серед них: троє чоловіків категорії «менс фізік» – Кирилюк Олександр (тренери Румянцев Тарас та Лапін Олександр), Скиба Михайло (тренер Шаль Антон), Гуменюк Григорій (тренер Гуменюк Григорій), двоє жінок категорії фітнес – Левченко Надія (тренер Балог Бейла), Вакарова Олександра (тренер Суботіна Євгенія), категорію «фітнес бікіні» восени представлятиме Савчин Христина (тренер Єрьомін Віктор), а «класичний бодібілдинг» – Дуркот Іван (тренер Василевський Вадим).

Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону


Як повідомляють у федерації закарпатська збірна з бодібілдингу вже цієї осені виступатиме на:
- Відкритому Чемпіонаті Південного регіону України з бодібілдингу, 12 жовтня, м. Одеса;
- Відкритому Чемпіонаті Житомирської області з бодібілдингу, 12 жовтня, м. Житомир;
- Відкритому Чемпіонаті Миколаївської області з бодібілдингу, 19 жовтня, м. Миколаїв;
- Чемпіонаті України з бодібілдингу та фітнесу, 26-27 жовтня, м. Київ.

На зборах був присутнім й заступник начальника управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Муртазін Олег, який розповів присутнім про взаємодію державного органу та федерації та шляхи розвитку спортивної дисципліни. Також посадовець надав роз’яснення щодо порядку фінансування запланованих заходів згідно затвердженого Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України і відповів на актуальні питання спортсменів.

Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону


Окрім того, учасники зустрічі обговорили й зміни в самій структурі представництва. Зараз триває юридичне переоформлення керівника організації: замість діючої голови Євгенії Суботіної, очолюватиме представництво Олена Жулінська. Втім Суботіна залишатиметься заступником та головним тренером жіночої збірної команди області. Такі зміни продиктовані необхідністю більш дієвого функціонування представництва, адже посада голови – це, в першу чергу, посада менеджера. Голова представництва бере на себе зобов’язання щодо реалізації делегованих управлінням молоді та спорту повноважень і прав та взаємодії з національною спортивною федерацією.

Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону
Закарпатські бодібілдери готуються до нового сезону

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: