Вхiд на сайт
Авторизацiя

НБУ спростував намір обмежити використання рахунків ФОП

НБУ спростував намір обмежити використання рахунків ФОП
НБУ заявляє, що не планує забороняти використовувати поточні рахунки фізосіб-підприємців (ФОП) для здійснення операцій, пов’язаних з особистими потребами.

Про це йдеться в повідомленні НБУ в Facebook.

У НБУ заявили, що запропоновані зміни до Інструкції про порядок відкриття та закриття рахунків клієнтів банків і кореспондентських рахунків банків – резидентів та нерезидентів “були некоректно інтерпретовані ЗМІ”.

“Готуємо роз’яснення, яке буде опубліковано найближчим часом”, – йдеться в повідомленні.

Національний банк України оприлюднив проект змін до Інструкції про порядок відкриття та закриття рахунків клієнтів банків і кореспондентських рахунків банків – резидентів та нерезидентів.

“Забороняється використовувати поточні рахунки фізичних осіб-підприємців / фізичних осіб, які здійснюють незалежну професійну діяльність, для здійснення операцій, пов’язаних з власними потребами”, – йдеться в документі.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: