Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Міжгірщині двічі за ніч горіли житлові будинки

На Міжгірщині двічі за ніч горіли житлові будинки
Сьогодні вночі вогнеборці Міжгірщини двічі гасили житлові будинки

Повідомлення про загорання житлового будинку в с. Ізки (урочище Матачів) Міжгірського району закарпатські рятувальники отримали 16 серпня о 01:56. Телефонували стурбовані односельці, які помітили, що з сусідського будинку йде дим.

На місце події поспішили бійці ДСНС державного пожежно-рятувального поста с. Пилипець та 4-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Міжгір'я. Спільними зусиллями о 02:40 вогнеборці локалізували пожежу, а о 03:00 ліквідували повністю. Оперативність та вправні дії бійців ДСНС врятували будинок від можливого знищення. Правда, вогонь таки встиг пошкодити оздоблення дерев'яної стіни площею 10 кв. м.

Цієї ночі також горів житловий будинок і в селі Синевир. Про подію до Служби порятунку повідомили місцеві мешканці близько другої ночі. На місце події було направлено вогнеборців державних пожежно-рятувальних постів сіл Синевир та Калочава. На жаль, через відсутність будь-яких під'їзних шляхів в умовах високогір'я, пожежні автоцистерни не змогли добратися до осередку події. Намагання рятувальників спільно з місцевим населенням приборкати розбурхане полум'я, яке вирувало по всій площі дерев'яної оселі, за допомогою підручних засобів, бажаних результатів не дало: вогонь таки знищив будинок.

Причини виникнення цих пожеж та інші обставини встановлюються компетентними службами.

На пожежах ніхто з людей не постраждав, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

На Міжгірщині двічі за ніч горіли житлові будинки
На Міжгірщині двічі за ніч горіли житлові будинки
На Міжгірщині двічі за ніч горіли житлові будинки

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: