Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна автопригода на Закарпатті: з'явилися нові подробиці

Смертельна автопригода на Закарпатті: з'явилися нові подробиці

У середу, 14 серпня, біля села Дубрівка на трасі Київ-Чоп трапилась потрійна аварія. Це сталося близько близько 9:15. Про ДТП пише сайт "Голос Карпат" із посиланням на "PMG".

Унаслідок зіткнення вантажівки ТАТА та автомобілів Mercedes та Chevrolet постраждало кілька осіб. Одна людина загинула.

Інтернет-видання “PMG.ua” дізналося інформацію про постраждалих та загиблого. Речниця відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова розповіла, що за кермом Mercedes був мешканець міста Берегово 1990 року народження.

Як встановила слідчо-оперативна група, водій, рухаючись у напрямку Мукачева, не впорався із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із Chevrolet, за кермом якого був чоловік із Виноградівського району 1970 року народження, та з вантажівкою ТАТА, якою керував мукачівець 1953 року народження.

Внаслідок зіткнення постраждали водій та пасажири Mercedes. Їх доставили у лікарню в Ужгород. Один пасажир – мешканець Берегова 1983 року народження. Інший, на жаль, помер дорогою до лікарні. Ним виявився хлопець 2001 року народження.

За кермом вантажівки був мукачівець.

Попередня правова кваліфікація – ч. 2. ст. 286 ККУ, Розслідуванням цієї фатальної аварії займатиметься Державне бюро розслідувань.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: