Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на тиждень 11-17 серпня для всіх знаків зодіаку: що прогнозують зорі

Гороскоп на тиждень 11-17 серпня для всіх знаків зодіаку: що прогнозують зорі
Астролог Любов Шахматова підготувала традиційний прогноз на тиждень, з 11 до 17 серпня для всіх знаків зодіаку.

Гороскоп на тиждень, 11-17 серпня 2019 року, передбачає, що обставини тижня досягнуть кульмінаційного розмаху в подієвому циклі, що стартував на початку серпня, і стануть переломним моментом.

Динаміка дуже потужна, будьте готові до непередбачуваних змін, які вимагають винахідливості, вміння блискавично реагувати і приймати оригінальні рішення, які не вписуються у звичайні стандарти. Дух войовничості зашкалює, прагніть до миру і гармонії за всяку ціну і не чіпляйтеся за минуле. Те, що себе вичерпало, має піти, звільнивши місце для нових починань.

11-12-13 серпня – дні завершення старих багаторічних програм.

Овен (21 березня – 20 квітня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Овнів


Зараз ви на акторській хвилі, з азартом граєте на життєвій сцені, по ходу перевтілюючись в потрібні ролі. Однак це не привід для масштабних "загулів", розважайтеся, фліртуйте з розумом, вам потрібен духовний друг, любляча половинка і діловий партнер в одній особі, з яким можна звити затишне сімейне гніздо і жити душа в душу.

На трудовому поприщі, яке багатьом перетворилося в каторгу, старанно працюйте, терпите наганяй від керівництва навіть за дрібні проколи, не розраховуючи на посадові поблажки. Чим важча ноша, тим краще загартуєтесь професійно.

Бунтувати заборонено, бо вам нині долею дається такий начальник, якого ви заслужили.

Телець (21 квітня – 20 травня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Тельців


Тиждень дуже напружена, розслаблятися ніколи, приготуйтеся до змін. Події в сім'ї, професійній сфері, бізнесі набирають кардинальних оборотів. Вольові амбіції зашкалюють, домашні проблеми атакують. Відносини "я-ти", "начальник-підлеглий" досягнуть піку наелектрізованності і перейдуть на інший рівень. Так як було раніше, – вже не буде.

Але перш за все дбайте про родину, упорядковуйте особисте життя, тут б'є життєдайне джерело. Свято дотримуйтеся фамільних традицій, трансформуйте відносини "батьки-діти", зміцнюйте кровні узи. Братам, сестрам, сусідам, однокласникам, однокурсникам судилося грати доленосну роль, терміново активізуйте з ними контакти.

У далекі закордонні турне відправлятися не слід, удача за вами скучила в рідних краях, поруч з будинком.

Уникайте участі в рекламно-пропагандистській акції, піаритися вам, наставляти на шлях істини інших не можна. Просто спілкуйтеся з тими хто вам цікавий, надихає, живіть із задоволенням тут і зараз, не будуючи плани на майбутнє. Не переймайтеся, все буде добре.

Екстриму не бійтеся, будь-яка НП на благо.

Близнюки (22 травня – 21 червня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Близнюків

Особисті думки, погляди, ідеї, світовідчуття досягнуть максимального розквіту, надихаючи, висвітлюючи шлях до досконалості, "копайте" там, де цікаво. Поєднуйте власний і чужий досвід, займаючись тим, що вас окрилює, дарує задоволення і матеріальні блага. У цьому році потрібно будувати фінансовий тил, відкривати власний бізнес або зміцнювати старий. Розраховувати на чужі подарунки, фінансування не слід, тут доля наклала вето. Дадуть – спасибі, відмовлять – теж спасибі. Не ображайтеся. Зараз ви сам собі інвестор. Партнери (шлюбні, ділові) хоча і яскраві, харизматичні, талановиті особистості, але в плані грошової щедрості, на жаль скупі, і не намагайтеся їх розкошелити. Розраховуйте тільки на свої ресурси і ні в якому разі не беріть в борг.

Помста, образи забудьте. Прагніть до самостійності і свободи на всіх планах, будь-яка залежність (матеріальна, моральна, фізична) від людини штовхає вас на шлях деградації.

Рак (22 червня - 22 липня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Раків

Зараз матеріальні блага служать мірилом життєвих цінностей. Але майте на увазі, гроші є скарбом, коли зароблені власними зусиллями і дають можливість духовно розвиватися.

Мудро балансуйте між бажаннями і можливостями, нехай "хочу" рулить, тоді розбагатієте і здійсните намічені задуми. Спеціаліст ви відмінний, поза конкурсом в колективі, на п'єдесталі пошани у начальства.

Чужі потреби, вимоги досягнуть максимуму і перейдуть в нову фазу.

Якщо ви занадто інертні, підлаштовуєтеся під інших, стали об'єктом маніпуляцій – це неправильно. Доля створить ситуації, де доведеться включити активність і переможним демаршем вийти на олімп самоствердження. Ваше завдання, стати лідером, грозою для конкурентів, диктувати власні правила гри на особистому і діловому фронті.

Не бійтеся приймати глобальні серйозні рішення під залізобетонним пресингом недругів! Оточуючі розплачуватися за допущені помилки не повинні.

Лев (23 липня – 21 серпня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Левів


Ви людина – свято. Впливові, чарівні, сексапільні, що є чарівним важелем в критичний момент. Шлях самоствердження вистелений трояндами успіху, слави, престижу. Дешеве хвастощі неприйнятні, адже оточення із захопленням ловить кожне ваше слово, жест, копіює поведінку, що накладає високу відповідальність за кожен вчинок.

Не зациклюйтеся на простих буденних речах, ви прекрасно розбираєтеся в філософських премудростях і здатні, завдяки витонченому гумору, красномовству, чуттєвому напруженню донести до сердець людей потрібну інформацію, ощасливити їх.

Відносини в партнерстві різко зміняться. Адже ви трансформувалися і вимагаєте зовсім інших умов для спільного буття, співпраці.

На роботі не дозволяйте себе навантажувати додатковими обов'язками, "ледарюйте" собі в задоволення, роль "швидкої допомоги", служби сервісу, реміснича праця теж вам протипоказані. Будь-яка перевтома загрожує хворобами. Займайтеся благодійністю, приємною творчістю, хобі, дружіть з природою, і зако^-^теся. Це запорука психологічного здоров'я, що і потрібно на даному життєвому етапі.

Діва (24 серпня – 22 вересня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Дів


Загнані в підсвідомість різноманітні емоції вимагають негайного виходу на свободу і стримувати їх не можна. Рішення чужих проблем стане нормою. На поверхню спливе чимало секретної інформації, власні помилки самообмани, підозри або виправдаються, або розвіються, звільнивши душу від тортур.

На службі грядуть зміни. Тепер все буде по-іншому. Гармонійно поєднуйте працю і відпочинок, життєві сили на мінімумі. Працюйте, займайтеся меценатством, моліться на домочадців (вони – транслятор благодаті) і тоді все повернеться сторицею, бажання реалізуються.

Якщо любовні втіхи не приносять радості, скакати в гречку не слід, це урок долі. Батарейка власних почуттів тимчасово сіла. За багато років її заряд вичерпався.

Зараз ви кохані і бажані, прагніть не самі любити, а підігравайте і щиро дружіть з тими, хто вас обожнює. А також беріть активну участь в житті соціуму.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Терезів


Ви особистість популярна, комунікабельна, відмінний посередник, координатор, володієте менеджерською жилкою, покликані бути в центрі уваги. Навколо багато впливових яскравих людей, з якими можна подружитися, зав'язати ділові, дружні зв'язки. Запозичити дорогоцінного життєвого, професійного досвіду, навчитися мудрості, вирости духовно і просунути власні інтереси.

Удача прийде через улюблену професію, творче покликання, вірних друзів, побратимів, з якими об'єднують духовні інтереси. У багатьох несподівано спалахне романтичний азарт, об'єкт спокуси потрапить до вас у полон, але це тимчасове захоплення. Так, ви шукаєте віддушину на стороні, оскільки сімейне життя в'яле й похмуре. Чому ?.

Тут йде відпрацювання багаторічних програм, де вам призначене "віддуватися" не тільки за себе (егоїзм, жадібність, негативні пристрасті, деспотичность), але і за помилки інших, що на жаль створює комплекс неповноцінності. Але на цьому не варто зациклюватися, ваша мета – професійна самореалізація, посадовий статус, тут ви – на коні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Скорпіонів


У вас апогей духовної зрілості, (втім у кожного своя потенційна планка), досягнення за рік будуть визнані. Однак майте на увазі, воздасться лише те, що заслужили. Байдикували – результат відповідний. Тому не розмінюйтесь на дрібниці, а ставте перед собою високі благородні цілі, жертвуйте паралельно особистим і сімейним щастям і фортуна вас в кінці нагородить. Багатьох очікує злет у кар'єрі, захоплюючі нові і старі творчі проекти, які судилося успішно реалізувати. А головне зможете поєднати творче покликання з обраною професією.

Якщо хочете змінити роботу, просунутися по службі, і для цього немає потрібної спецосвіти, вам слід її отримати. Дерзайте, доля на вашому боці.

Не пліткуйте, уникайте нав'язувати свою ідеологію, нікого не судіть.

Слід обмежити контакти з близьким оточенням, від сусідів, братів, сестер, однокласників, однокурсників ніякої користі. Суцільний ретроград. Вам потрібні поруч люди високої духовної культури, вчителі, гуру, священики, здатні мудро підказати, дати глобальну філософську пораду в критичний момент.

Подорожі за кордон теж дуже вдалі.

Стрілець (23 листопада – 22 грудня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Стрільців

Розширити ментальний кругозір, зазирнути в незвідане, стати мудрішими і більш досконалими, поділитися тими здобутками з оточуючими – ось ваше покликання. Дивіться на речі з висоти глобальних перспектив, в творчому плані ви досягли апогею. І обов'язково подорожуйте, далеко від дому підзарядка життєвого акумулятора пройде відмінно.

Пощастить знайти благочестивого духовного наставника.

Якщо з грошима погано, ви сіли на фінансову мілину, долайте страх перед бідністю, женіть геть цю ману. Просто потрібно культивувати аскезу, жити скромно, а зекономлені кошти інвестувати в загальний бюджет, допомогти партнерам реалізувати їх проект, відкрити бізнес.

Тих, хто грішить підвищеною самооцінкою, жадібністю, не хоче (ризикуючи втратити) ділитися, допомагати іншим, доля покарає.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Козерогів


Матеріальна зацікавленість і ставлення до грошей безпосередньо впливають на здійснення масштабних планів, зміцнення кар'єрних позицій. Тисніть на професійні педалі, посадове реноме блискуче, з шефом чудові стосунки.

На чуже не зазіхайте, вчасно всюди розплачуйтеся, позбавляючись боргових хвостів, а те, що заслужили, вам повернуть з дивідендами. Багатьом дістанеться спадщина (творча, матеріальна).

Уникайте позерства, підбурювання, чи не качайте ніде свої права, вас прикрасить скромність і делікатність, вміння вчасно поступитися, піти на компроміс. Адже сила і удача, ресурси на стороні партнерів, суперників, конкурентів. І вам потрібно з ними ладнати. Не бійтеся бути сірою мишкою, ви – особистість багатогранна з великою внутрішньою силою, духовним досвідом, яким потрібно ділитися. Позбавляйтеся від поганих звичок, беріть приклад зі зразкових оточуючих.

Водолій (21 січня – 19 лютого)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Водоліїв


Не варто командувати, воювати за першість, візьміть в супутники готовність поділитися собою з партнером по шлюбу або діловим компаньйоном і співпраця буде плідною.

Тільки не розчиніться один в одному. Ви дві вольові особистості – крокуйте в унісон, уникаючи взаємної всепоглинаючої дифузії. Люди відповідають взаємністю, коли ви не блефуєте, а щиро розкриваєтеся їм назустріч, як квітка до сонця. Соціальне оточення є барометром духовного зростання, якщо вам легко подружитися, значить все добре, ви на правильному шляху, розширюйте дружнє коло і царюйте там.

Життя робить крутий поворот, підлаштовуйтеся, змінюючи свої звички, тримайте марку, адже зараз ви служите моральним прикладом для оточуючих.

Якщо вас використовують, як джерело благодійності (або хтось паразитує), тут слід ставити крапку. Таке безоплатне "донорство" гальмує розвиток, забирає здоров'я. Будь-яка праця покликана еквівалентно оплачуватися.

Риби (20 лютого – 20 березня)
Гороскоп на тиждень 11-17 серпня 2019 року для Риб


Налаштуйтеся на трудову хвилю, і поспішайте на службу, як на свято. Нині ви в фаворі у начальства, плюс блискучий професіонал, який любить свою справу і трудівник. Старанна праця відкриє всі шлагбауми на життєвому шляху. Ваша кадрова цінність в ролі універсального фахівця (керівника, виконавця) зросте. Прекрасний начальник і підлеглий, чим різноманітніші обов'язки, повноваження, тим краще. Командуйте, тягніть трудовий плуг, завзято працюйте, підтримуючи гармонійний мікроклімат в колективі і плоди перевершать усі сподівання.

На романтичному фронті все – чудово, Але, на жаль, багато хто зараз в шлюбі нещасний, через брак любові. Не засмучуйтеся, а любіть благовірних всім серцем, не розраховуючи на взаємність, це пізніше детонує їх скрижанілі почуття.

Друзів зменшиться, тут на милування нема силування, відпрацьовані відносини сходять нанівець.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: