Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородський надзвичайник врятував від смерті своїх сусідів

Ужгородський надзвичайник врятував від смерті своїх сусідів
Неспокійною виявилася ніч з 5 на 6 серпня для заступника начальника Ужгородського міськрайвідділу Управління ДСНС України у Закарпатській області капітана служби цивільного захисту Віктора Глушені.

Близько третьої ранку він прокинувся від специфічного запаху диму. Цей ядучий сморід йому добре знайомий, адже за роки служби доводилося не раз виїжджати на пожежі. Отож, сумнівів не було - десь горить. Виглянувши з балкона четвертого поверху міської багатоповерхівки, що в обласному центрі на вул. Щедріна, зрозумів, що осередок загорання - квартира сусідів на другому поверсі. Саме звідти й шов назовні густий дим.

Не гаючи ні хвилини, рятувальник стрімголов кинувся до низу. Разом з іншою сусідкою вони ледве достукалися до власниці помешкання, яка все ж зуміла відчинити вхідні двері.

Осередком загорання став диван, половина якого вже майже повністю зітліла. Ще кілька хвилин знадобилося Віктору для того, щоб погасити пожежу, заливаючи її водою. На момент загорання, разом із 46-річною господинею у квартирі знаходився й її син. Привівши домочадців до тями й переконавшись, що більше їхньому здоров'ю та життю нічого не загрожує, вогнеборець залишив місце пригоди.

Але ця нічна історія мала своє продовження вже вранці. О 10:44 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття надійшло повідомлення про тее, що знову горить дана квартира. На місце події виїхали вогнеборці 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгород. До прибуття бійців ДСНС, вогонь знову погасили пильні сусіди. А осередком загорання став той самий диван.

Причини виникнення пожежі та інші обставини справи встановлюють компетентні служби. Але в мешканців даного будинку сумнівів не виникає, що в усьому винні домочадці даної квартири, які належать до так званої групи ризику, інформує У ДСНС України у Закарпатській області

Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: