Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нелегального мандрівника виявили на кордоні з Румунією

Нелегального мандрівника виявили на кордоні з Румунією
Нелегального мігранта, який намагався незаконно пробратись через кордон з Румунією, затримали учора прикордонники відділу «Дякове» Мукачівського загону.

Про появу у прикордонні невідомої особи охоронців держрубежу повідомив місцевий мешканець. Прикордонники негайно організували пошукові заходи, в результаті яких, на околиці населеного пункту Оклі Виноградівського району затримали чоловіка без документів.

Затриманий повідомив, що він є громадянином Молдови. Також, зі слів іноземця стало відомо, що йому 47 років.

Зловмисник мав на меті незаконно перетнути українсько-румунський аби покращити умови свого життя в одній з країн Європейського Союзу. Нелегала доправили до пункту тимчасового тримання Мукачівського прикордонного загону.

Наразі прикордонники встановлюють особу затриманого, а також з'ясовують законність його перебування на території України.

Подальшу долю мандрівника та оцінку його діям визначатиме суд, інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: