Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Виноградівській РДА управління освіти, молоді та спорту розділять

У Виноградівській РДА управління освіти, молоді та спорту розділять
Реорганізація полягатиме у тому, що замість управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації будуть утворені два відділи - відділ освіти та відділ молоді і спорту.

Голова Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко, його радник Сергій Гайдай та директор департаменту освіти облдержадміністрації Ганна Сопкова провели робочу зустріч у Виноградові у приміщенні палацу Перені.

Як стало відомо за результатами наради, було прийнято рішення та озвучене самим Бондаренком про те, що рішення судів, які виграв Юрій Свищо, мають бути виконані й від сьогодні він має бути поновлений на посаді голови управління освіти, молоді та спорту у Виноградівській РДА.

Також була оголошена й реорганізація: замість управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації будуть утворені два відділи - відділ освіти та відділ молоді і спорту.

На посаду начальника відділу освіти буде оголошено конкурс.

Однак, щоб зняти напругу в освітянській сфері на Виноградівщині, після реорганізації буде проведений конкурс, де кожен бажаючий зможе взяти участь і довести знаннями та професійними навиками свою спроможність працювати в управлінні освіти в районі, - повідомляє Закарпатська ОДА.



Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: