Вхiд на сайт
Авторизацiя

Який він - правильний диван для офісу

Вибір меблів в офіс - відповідальне завдання для керівника фірми або іншої відповідальної особи. Предмети кімнатної обстановки повинні мати солідний зовнішній вигляд, бути практичними і довговічними. Особливу увагу варто приділити покупці дивана, якому належить витримувати великі навантаження. При цьому важливо, щоб виріб зберігав чудові естетичні характеристики протягом усього терміну служби, адже старі, обшарпані меблі в приймальні не викличуть довіри ні у клієнтів, ні у партнерів компанії.
Який він - правильний диван для офісу


Що враховувати при виборі офісного дивана

Є кілька основних критеріїв, спираючись на які Ви напевно знайдете відповідні меблі для свого офісного приміщення:
• міцність каркасу - експлуатація конструкції буде відбуватися в умовах інтенсивних навантажень, тому найкраще віддати перевагу металевій або дерев'яній рамі, слід відмовитися від моделей з розкладним механізмом, Ви все одно не станете використовувати диван як спальне місце, а наявність елементів трансформації тільки ускладнить користування меблями та збільшить ризик можливої поломки;
• оббивка виробу повинна бути строгою, презентабельною зовні, а також пило і водовідштовхувальною, необхідно, щоб миття дивана забирало якомога менше часу, не відволікаючи співробітників від роботи;
• важливий момент - вибір наповнювача, він повинен бути м'яким для комфортного сидіння, але при цьому пружним, щоб не провисати під вагою великої кількості людей.

Ще один критерій - здатність моделі гармонійно вписатися в інтер'єр приміщення. Диван повинен бути виконаний в тому ж дизайнерському рішенні, що і решта меблів в офісі, найчастіше в цьому випадку віддається перевага класичного напряму. Прості форми і стримані кольори допоможуть витримати діловий стиль. Добре підійдуть чорні, сірі, коричневі і сині моделі. Однак якщо корпоративний стиль Вашої компанії передбачає використання більш яскравих відтінків, Ви завжди можете вибрати меблі на свій смак, на ринку представлений широкий асортимент офісних диванів: від стриманих, класичних, до яскравих, неординарних виробів.

Крім якості каркаса, оббивки і наповнювача на термін експлуатації меблів впливає надійність кріплень. Найкраще віддати перевагу моделям, при складанні яких використовувалися шурупи. Металеві деталі в хороших диванах зварені і приховані під оббивкою, щоб не псувати естетичні характеристики конструкції.

Існує кілька видів матеріалів, які можна використовувати в якості оббивки для офісного дивана. Найбільш солідний і значний варіант - натуральна шкіра. Такі меблі виглядають дорого і красиво, але вимагають особливого догляду:
• важливо забезпечити оптимальний рівень вологості в приміщенні, щоб уникнути розтріскування поверхні дивана;
• періодично слід обробляти оббивку професійним складом, що містить стеарин;
• краще поставити диван в такому місці, де на нього не будуть потрапляти прямі сонячні промені і світло від потужних освітлювальних приладів, це допоможе уникнути втрати кольору і зберегти чудовий зовнішній вигляд меблів на гранично тривалий термін;
• плями виводяться з оббивки з натуральної шкіри за допомогою мильного розчину, для усунення більш сильних забруднень використовується спирт, нанесений на ватяний спонж.

Хороші рішення для офісних приміщень - дивани з екокожі. Сучасний матеріал складається з поліуретану і бавовни, відрізняється стильним зовнішнім виглядом і практичністю. Подібну оббивку візуально практично не відрізнити від натуральної шкіри, зате серед її переваг стійкість до вицвітання, стирання і появи тріщин і подряпин. Також варто відзначити доступну вартість офісних меблів з екокожі і відсутність необхідності в складному догляді. Для її обробки використовується мильний розчин. Для того щоб надовго зберегти чудовий зовнішній вигляд оббивки при митті її слід протирати насухо.

Який він - правильний диван для офісу


Крім натуральної та екокожі матеріалом для оббивки дивана можуть служити флок, шеніл, жакард, гобілени, мікровелюр. Кожна з тканин має свої переваги і ряд особливостей по догляду за нею. Раніше подібні моделі нечасто встановлювалися в офісах, однак сьогодні це поширена практика, що дозволяє створити на робочому місці затишну, майже домашню обстановку. Очищення таких оббивок здійснюється за допомогою спеціальних засобів для виведення плям. В якості наповнювача використовуються поліуретан, поролон, пружинний блок. Найбільш дорогий, але при цьому надійний варіант - латекс, здатний прослужити понад два десятки років. Визначаючись з розмірами дивана, варто враховувати площу приміщення і кількість людей, які частіше за все будуть на ньому розташовуватися.
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: