Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неповнолітній ужгородець сів за кермо і збив 3-річну дитину: дівчинка в реанімації

Неповнолітній ужгородець сів за кермо і збив 3-річну дитину: дівчинка в реанімації
Правоохоронці з’ясовують за яких обставин неповнолітній ужгородець сів за кермо авто, на якому здійснив наїзд на малолітню дитину. За фактом аварії з потерпілими поліція розпочала кримінальне провадження

Вчора, 30 липня, увечері, до поліції надійшло повідомлення про аварію з травмованими. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що 16-річний хлопець, який сів за кермо автомобіля «Crysler Voyager», здійснив наїзд на трирічну дівчинку, яка гуляла з мамою надворі. Внаслідок аварії, дитина отримала серйозні травми та була госпіталізована до реанімаційного відділення Мукачівської обласної дитячої лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України,тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що тягнуть за собою тяжкі наслідки.

Автомобіль поміщений на арешт майданчик Ужгородського відділу поліції. Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП з потерпілими та встановлюють, за яких підстав неповнолітній сів за кермо позашляховика, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: