Вхiд на сайт
Авторизацiя

Майже п'ята частина працездатного населення України перебуває за кордоном, - Мінфін

Майже п'ята частина працездатного населення України перебуває за кордоном, - Мінфін
Йдеться приблизно про 3,2 млн трудових мігрантів з України

Майже п'ята частина працездатного населення України у віці 15-70 років перебуває за кордоном. Про це йдеться у випуску №7 за липень 2019 року Макроекономічного огляду Міністерства фінансів України.

"Вагомим чинником посилення дисбалансів на ринку праці є відтік робочої сили за кордон. Так, за даними Мінсоцполітики, за кордоном перебувають близько 3,2 млн трудових мігрантів з України (дані за 2018 рік), що становить майже 18% економічно активного населення країни у віці 15-70 років", - зазначили у Макроекономічному огляді.

Обсяг надходжень за статтею "Оплата праці" з-за кордону у січні-травні поточного року збільшився на 16,2% порівняно із аналогічним періодом 2018 року. Про це повідомляють довідково, посилаючись на дані Національного банку України.

Нагадаємо, раніше у Нацбанку України спрогнозували подальше збільшення обсягу грошових переказів до країни від трудових мігрантів. Якщо в 2018 році українці переказали з-за кордону 11,6 млрд доларів США, то в 2019 році ця сума може зрости до 12,2 млрд доларів.

Майже п'ята частина працездатного населення України перебуває за кордоном, - Мінфін

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: