Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті п'яний водій насмерть збив 17-річного хлопця

На Закарпатті п'яний водій насмерть збив 17-річного хлопця
Смертельна автопригода трапилася на Берегівщині, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Вчора, 21 липня, о 23:57, правоохоронці отримали повідомлення про те, що до них доставлено 17-річного юнака, який внаслідок ДТП отримав несумісні з життям тілесні ушкодження.

Працівники поліції з’ясували, що аварія трапилася в селі Бадів, що на Берегівщині. Внаслідок ДТП постраждав 17-річний пішохід, на якого здійснив наїзд автомобіль «Volkswagen» під керуванням 24-річного мешканця села Бадів. Від отриманих травм юнак помер.

Медосвідчення на стан алкогольного сп’яніння водія показало результат 1,9 проміле. Чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Слідство у справі триває.


Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: