Вхiд на сайт
Авторизацiя

Українські "русалоньки" вибороли п'яту медаль чемпіонату світу з водних видів спорту

Українські "русалоньки" вибороли п'яту медаль чемпіонату світу з водних видів спорту
Українські синхроністки завоювали п'яту медаль чемпіонату світу з водних видів спорту, який проходить в Кванджу, Південна Корея.

Українська команда стала третьою в довільній групі, набравши 94.3667 бали. Першими стали росіянки (98.0000), другими – китаянки (96.0333).




Склад української збірної: Анастасія Савчук, Єлизавета Яхно, Марина і Влада Алексєєві, Яна Наріжна, Аліна Шинкаренко, Катерина Рєзнік і Марта Федина.




На чемпіонаті світу в синхронному плаванні залишилося розіграти два комплекти медалей: в довільної програми в міксті (Україна не представлена), в довільній програмі в комбінації (Україна вийшла у фінал з третього місця).

Варто зазначити, що це вже п'ята медаль для України на цих змаганнях. Цікаво, що всі ці нагороди принесли саме синхроністки. В їхньому активі одне золото та цілих чотири бронзи.

Джерело
Приєднуйтесь до нашого каналу в Telegram: https://t.me/zak_kor

Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: