Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді пройде серія лекцій про сексуальність та сексуальне виховання

Секс-педагогиня, психологиня, авторка програм із сексуальної грамотності для дорослих і підлітків Юлія Ярмоленко анонсувала проведення в Ужгороді ряду лекцій на сексуальну тематику.

В Ужгороді пройде серія лекцій про сексуальність та сексуальне виховання

Юлія Ярмоленко 3 роки працювала в міжнародному медичному центрі, який займається вирішенням інтимних проблем (гінекологія, андрологія, проктологія, інтимна пластика). У 2018 році закінчила Школу педагогіки травми, захистилася з проєктом щодо попередження сексуального насильства. Має досвід роботи з підлітками з інвалідністю, навчає тренерів по сексуальній грамотності та фахівців для роботи з людьми з інвалідністю. Виступала як експертка в книзі для підлітків - «Територія правди. Дорослим вхід заборонений». Також є співавторкою книг для підлітків та батьків про сексуальну освіту - "Підліткам про важливе" та "Мій маленький монстрик" і є авторкою книги "Малечі про інтимні речі" для дітей 4-9 років.

Підвищує усвідомленість в інтимних відносинах, проводить тренінги, лекції, майстер-класи для батьків, підлітків, сімейних пар. Секс-блогерка, бізнес-тренерка, сертифікований коуч, авторка понад 1000 статей на медичну тематику.

Пройшла курс сексології через призму християнства в Українському католицькому університеті.

Розклад лекцій і детальна інформація - ТУТ.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: