Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шантаж на Іршавщині: чоловіки вимагали від закарпатки гроші за збереження таємниці

Вчора, 13 липня, до правоохоронців звернулася мешканка села Заріччя Іршавського району із заявою про шантаж.

Шантаж на Іршавщині: чоловіки вимагали від закарпатки гроші за збереження таємниці

Як розповідають в поліції Закарпаття, жінка заявила, що двоє жителів Іршавщини вимагали від неї гроші за нерозголошення відомостей, які заявниця бажає зберегти в таємниці.

Так, одного полісмени затримали на місці злочину, а його подільник з місця події зник.

За кілька годин втікача правоохоронці відшукали, однак чоловік почав чинити опір. Підозрюваний здійснив наїзд на оперуповноваженого автомобілем «Skoda Octavia», після чого спробував втекти та правоохоронці його затримали.

Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Правоохоронці розпочали слідство за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України, тобто Погроза або насильство співробітнику правоохоронного органу.

Згідно з санкцією статті міра покарання може коливатися від обмеження волі на строк до 5 років до позбавлення волі на той самий строк.

У справах триває досудове розслідування.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: