Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вакарчук записав відеозвернення про Закарпаття

Вакарчук записав відеозвернення про Закарпаття
На сторінці відомого українського співака та політика (лідера рок-гурту "Океан Ельзи" та політичної сили "Голос") Святослава Вакарчука з'явилося відео, в якому він говорить про Закарпаття та звертається до краян.

"Привіт, рідне Закарпаття! Я як людина, народжена в Закарпатті, добре знаю, що поки вся Україна рухається в Європу, Закарпаття — це вже давно Європа. Ви є тією важливою точкою підключення, що об’єднує Харків, Дніпро, Одесу, Київ з усією Європою. Але ще одна важлива річ: Закарпаття — це регіон великої кількості культур, тут говорять багатьма мовами", — йдеться в дописі до відео.

Також там зазначається: "Зараз дуже важливо, щоб Закарпаття стало культурним хабом, бізнес-хабом. Для того, щоб це зробити, — нам потрібно багато працювати. А головне — нам потрібно змінити Раду".

Привіт, рідне Закарпаття!

Я як людина, народжена в Закарпатті, добре знаю, що поки вся Україна рухається в Європу, Закарпаття — це вже давно Європа. Ви є тією важливою точкою підключення, що об’єднує Харків, Дніпро, Одесу, Київ з усією Європою. Але ще одна важлива річ: Закарпаття — це регіон великої кількості культур, тут говорять багатьма мовами.

Зараз дуже важливо, щоб Закарпаття стало культурним хабом, бізнес-хабом. Для того, щоб це зробити, — нам потрібно багато працювати. А головне — нам потрібно змінити Раду.

Змінимо Раду — змінимо Закарпаття. Змінимо Україну!

#ГолосЗмін #Закарпаття

Опубликовано Святослав Вакарчук Пятница, 12 июля 2019 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: