Вхiд на сайт
Авторизацiя

Помилка в документі про освіту не впливатиме на вступ – МОН

Помилка в документі про освіту не впливатиме на вступ – МОН
Вступники, що мають помилки в свідоцтві про освіту, можуть реєструвати кабінети та подавати заяви без термінової заміни документа. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу МОН.

“У разі виявлення помилок у документі про базову або повну загальну середню освіту вступники можуть реєструвати електронні кабінети та подавати заяви до вишів, не чекаючи виготовлення дубліката”, — йдеться в повідомленні.

Також, у МОН наголошують, що можливість подати заяви до вишу на основі документа з помилками є винятковим, тимчасовим заходом.

“Вступникам у будь-якому випадку обов’язково треба замінити документ з помилками на правильний до 1 жовтня 2019 року. Ця інформація неодмінно перевірятиметься після зарахування до вишів. Окрім того, якщо вступник не замінить документ на правильний, у майбутньому він не зможе отримати диплом про вищу освіту”, — зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра, можливість подання заяв була відкрита 10 липня 2019 року, о 9-й ранку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: