Вхiд на сайт
Авторизацiя

Холода посиляться перед аномальною спекою: синоптик розповіла, коли різко зміниться погода

Холода посиляться перед аномальною спекою: синоптик розповіла, коли різко зміниться погода
В Україні найближчим часом буде домінувати холодна повітряна маса, яку приніс циклон Pirmin та його атмосферні фронти, а вночі в четвер, за інформацією Укргідрометцентру, місцями похолодає до +2.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Вночі температура повітря становитиме + 8 + 14 градусів, в Карпатах місцями 5-7 градусів тепла, вдень у більшості областей очікується + 18 + 24 градуси, на Заході іноді навіть + 15 + 17 градусів", - написала синоптик.

Дощі періодично будуть йти по всій території України, хіба що в центральній частині та на півдні вони будуть короткочасними і з сонячними проясненнями.

У Києві, за словами Діденко, 11-го липня очікується прохолодна погода і кртковременные дощі, вночі + 10 + 12 градусів, вдень +20 + 22 градуси.

Також синоптик повідомила, що найближчим часом потепління не передбачається. Спека прийде тільки через півтора тижні.

"Розуміючи, що всіх цікавить справедливе літнє потепління, ризикну і скажу, що, за попередніми прогнозами, надія на повернення шорт і голих плечей з'явиться 20-22 липня. Тобто, навіть не в найближчі, а в наступні вихідні очікується підвищення температури повітря до + 26 + 29, у південній частині до +28 + 32 градусів", - написала Діденко.

За її словами, спекотна погода з південних широт попрямує на Західну і Південну Європу, одночасно дохне і на Східну і зачепить Україну.

"А поки кутаємося, не мерзнемо, насолоджуємося свіжим чудовим повітрям - вид з вікна надихає", - порадила синоптик.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: