Вхiд на сайт
Авторизацiя

МОЗ анонсувало серйозні нововведення в Україні: що зміниться

МОЗ анонсувало серйозні нововведення в Україні: що зміниться
Міністерство охорони здоров'я України запропонувало на законодавчій основі закріпити необхідність сортування і утилізації сміття, посипати дороги сіллю взимку і проводити "омолоджуюче" обрізання дерев.

Проект наказу МОЗ "Про внесення змін до Державних санітарних норм і правил утримання територій населених місць" опубліковано на сайті міністерства.

Свої пропозиції можна вносити протягом місяця з дня опублікування документа. За результатами громадського обговорення, профільні експерти розглянуть всі пропозиції і зауваження та внесуть відповідні поправки.

Які зміни пропонує проект наказу:

облаштувати пандуси і з'їзди;

збільшити кількість громадських туалетів;

встановити контейнери для сортування сміття.

Також нові норми передбачають заборону на спалювання листя і трави, посипання дороги піском і сіллю під час ожеледиці, а також обрізати дерева "для омолодження".

МОЗ анонсувало серйозні нововведення в Україні: що зміниться

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: