Вхiд на сайт
Авторизацiя

Впродовж тижня в Ужгороді планують відключати електропостачання

Впродовж тижня в Ужгороді планують відключати електропостачання
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» повідомило про планові роботи в Ужгороді цього тижня, 8–12 липня, і можливі у зв’язку з цим відключення електроенергії з 9 до 17 години.

У вівторок, 9 липня, запланована обрізка дерев і тому можливі перебої енергопостачання на вулицях Олександра Попадинця, Квітів, Михайла Грушевського, Івана Ваша та у дитсадку №12.

У середу, 10 липня, передбачається капітальний ремонт трансформаторної підстанції і без електроенергії можуть залишитися вулиці Кам’яна, Далека. Красна та головного корпусу курортології. Цього ж дня проводитимуть технічне обслуговування повітряних ліній на вулицях Золтана Шолтеса, Золотистій, Магнолій.

У четвер, 11 липня, також планують обрізати гілки дерев на вулицях Марії Заньковецької, Карела Чапека, Федора Достоєвсього, Адама Міцкевича. Також через капремонт трансформаторної підстанції можливі відключення вулиць Пінічної, Солов’їної та вишки одного з операторів мобільного зв’язку поруч.

На п’ятницю, 12 липня, до 16 години запланована обрізка дерев на вулицях Іллі Рєпіна, Дмитра Донського, Володимирській, Леоніда Говорова, Івана Фірцака, Миколи Некрасова.

За докладнішою інформацією звертайтеся до кол-центру ПАТ «Закарпаттяобленерго» за номером 0 800 50 16 20 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів), за міським номером (0312) 61-94-94 (оплата за тарифами міського чи міжміського зв'язку).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: