Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічна трагічна ДТП на Закарпатті: загинув пішохід

Нічна трагічна ДТП на Закарпатті: загинув пішохід
Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася на Хустщині вчора близько опівночі.

Учора, 5-го липня близько 23:30 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожню автопригоду з потерпілими на Хустщині.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули на виклик встановили, що заявник, водій автомобіля «Audi A4», 19-річний житель с.Сокирниця, на відрізку дороги між населеними пунктами Хуст-Бороняво, здійснив наїзд на пішохода. Зі слів водія, той несподівано вийшов на проїжджу частину.

Від отриманих травм потерпілий, 55-річний мешканець села Бороняво, помер на місці аварії.

Наразі хустські поліцеські встановлюють усі обставини справи, призначено ряд судових експертиз. За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Хустського відділу поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: