Вхiд на сайт
Авторизацiя

Футболіст ужгородського "Минаю" поїхав на Всесвітню Універсіаду у Неаполь

Футболіст ужгородського "Минаю" поїхав на Всесвітню Універсіаду у Неаполь

Форварда «Минаю» Анатолія Нурієва викликали в студентську збірну України для участі у Всесвітній Універсіаді, яка відбудеться з 3 по 14 липня в італійському Неаполі. Про це повідомляє інформаційний департамент ФК "Минай".

«Минаєць» відправився у розташування збірної в Києві ще минулого тижня. Нагадаємо, що Нурієв вже дебютував у складі студентської команди ще взимку під час меморіалу О. Макарова на Київщині. Тепер має всі шанси зіграти на турнірі найвищого рівня серед студентів.

Анатолій Нурієв встиг взяти участь у двох товариських спарингах напередодні турніру, зігравши по одному таймі в кожному. З майбутнім суперником по Першій лізі «Оболонь-Бровар» «минаєць» вийшов після перерви, а в наступному поєдинку з друголіговою «Чайкою» відіграв перші 45 хвилин. Обидва матчі завершились на користь студентів - 2:0.

Україна на Універсіаді потрапила у складну групу, де також грає збірна Мексики та господарі турніру – Італія. Загалом на турнірі буде 12 команд – 4 групи по 3 команди. 5 липня зіграємо з італійцями, а 8-го — з мексиканцями. По дві кращі команди з кожної групи виходять до наступного раунду.

Як зазначив головний тренер студентів Анатолій Бузнік, у нашої команди дуже амбітні плани стосовно участі в Універсіаді.

Нагадаємо, що Анатолій Нурієв не перший закарпатець, який бере участь у цьому турнірі. Ще один гравець «Минаю», Владислав Микуляк, вже ставав переможцем Універсіади в 2009 році у Сербії. Тоді з ним у збірній грав ще один закарпатець – Матвій Бобаль. Також нагороди Універсіади в 2001 році здобув ще один місцевий гравець Мирослав Бундаш. Він виборов срібло – в фіналі у Китаї програли Японії.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: