Вхiд на сайт
Авторизацiя

Зниклого юнака розшукали в лісі на Закарпатті: подробиці від поліції

Зниклого юнака розшукали в лісі на Закарпатті: подробиці від поліції
Докладніше про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

У селі Лазещина Рахівського району зник неповнолітній місцевий житель. Невдовзі поліція разом із рятувальниками розшукала в лісі юнака та повернула його додому.

Сьогодні, 30 червня, вночі, в Рахівське відділення поліції надійшло повідомлення з села Лазещина. Місцевий житель повідомив про зникнення свого 17-річного брата. Зі слів заявника, той і раніше виходив з дому до лісу, але через деякий час повертався.

Розшуком зниклого юнака зайнялись працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення разом із працівниками ДСНС. Також ліс прочісували родичі та односельці зниклого.

І от сьогодні, близько 8-ї години ранку, зниклого юнака знайшли в лісі. З ним усе гаразд, життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Правоохоронці повернули юного втікача додому, провівши з ним відповідну профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки в майбутньому.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: