Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неділя потішить українців сонечком та теплом

Неділя потішить українців сонечком та теплом

Погода в Україні 30 червня порадує українців сонцем та теплом. Поривів вітру та істотних опадів не прогнозується.

Температура повітря найближчої ночі становитиме від 11° до 16° тепла. Днем стовпчики термометрів прогріються до 23−31° тепла. Вітер західний, 5−10 м/с. Про це повідомляє Гідрометцентр.

Погода в Києві 30 червня прогнозується сонячна. Температура вночі 18−20° тепла, вдень 28−30° тепла.

У Львові завтра очікується хороша, сонячна погода. Температура повітря вночі 12−14° тепла, вдень 29−31° вище нуля.

В Одесі в неділю відпочивальників порадує сонячна погода. За інформацією Гідрометцентру, вночі температура повітря 14−16° тепла, а вдень — 24−26°.

У Дніпрі в найближчу добу істотних опадів не обіцяють. Вночі температура повітря прогріється до 12−14° вище нуля, вдень прогнозують 22−24° за Цельсієм.

У Харкові у завтрашній вихідний прогнозують тепло. Стовпчики термометрів вночі покажуть 11−13° тепла, вдень 22−24° вище нуля.

У Карпатах 30 червня синоптики обіцяють сонячну та теплу погоду. Повітря вночі погріється до 11−14° тепла, вдень 28−31° вище нуля.

Ракурс


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: