Вхiд на сайт
Авторизацiя

З липня можна купувати квитки на поїзд за 60 діб до відправлення

З липня можна купувати квитки на поїзд за 60 діб до відправлення
З 8 липня пасажири можуть купувати квитки на низку поїздів за 60 діб до дати їхнього відправлення. Зокрема це стосується і потягів, які їдуть на Закарпаття

Ця послуга доступна для низки популярних поїздів внутрішнього та міжнародного сполучення й безпересадкові вагони. Таким чином, пасажири можуть заздалегідь спланувати свою подорож та купити квитки на дати відправлення, починаючи з 5 вересня 2019 року, - повідомляють на сайті Укрзалізниці.

Продаж проїзних документів з 8 липня, за 60 діб до відправлення поїзда, вже доступний для всіх поїздів категорії “Нічний експрес” (крім поїздів № 1/2 Івано-Франківськ — Костянтинівка, № 10/9 Київ — Маріуполь, № 20/19 Київ – Лисичанськ) та поїздів міжнародного сполучення з країнами Заходу формування АТ “Укрзалізниця”.

Послуга доступна зокрема і на такі поїзди:

№ 4/3 Запоріжжя — Ужгород;

№ 15/16 Харків — Рахів;

№ 17/18 Харків — Ужгород;

№ 29/30 Київ — Ужгород;

№ 26/36-25/35 Одеса — Львів, Рахів, Пшемисль;

№ 81/82 Київ — Ужгород;

Весь список поїздів дивіться на сайті Укрзалізниці.

Продаж квитків за 60 днів поширюється і на міжнародні безпересадкові вагони:

№ 25/382 РІЦ Київ — Кошице, що курсує у складах поїздів 81/8861-8862/108/30;

Попередній продаж проїзних документів на всі інші поїзди внутрішнього сполучення поки що відкриватиметься, як і раніше, за 45 діб до дати відправлення, швидкісні поїзди Інтерсіті+ та Інтерсіті — за 30 діб до відправлення поїзда.

Однак попередній продаж квитків на поїзди, що курсують у напрямку Донецької та Луганської областей, теж здійснюється за 30 діб до відправлення поїзда:

Зокрема, № 45/46 Ужгород — Лисичанськ (щоденно).



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: