Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перемога закарпатського "Минаю" на медійному "полі"

Перемога закарпатського "Минаю" на медійному "полі"
Цього разу футбольному клубу "Минай" вручили нагороду, пов'язану не власне зі спортивними іграми, а з... веденням сторінок у соцмережах!

На XXVIІ черговій Конференції ПФЛ, яка відбулася в четвер, 27 червня, у Києві, визначили кращі прес-служби Першої та Другої ліги чемпіонату України.

Було представлено 7 номінацій, а також номінація «Премія Сергія Панасюка». В одній із них, а саме у номінації «кращі соціальні мережі» перемога дісталася саме ФК «Минай».

На офіційному сайті "Професіональна футбольна ліга" йдеться: «Закарпаття скучило за професіональним футболом, а сильний виступ ФК «Минай», який з першої спроби підвищився в класі напряму, сприяють футбольному буму в краї. В цьому плані стає в нагоді якісна робота клубу в соцмережах. Своєчасне інформування про клубне життя, барвисті фото- та відео-репортажі, а також ексклюзиви – це все доступно фанам і фахівцям».

У інших номінаціях перемогли такі команди:

Найкращий фотограф – Сергій Левицький (МФК «Металург»)

Найкращий відеоконтент - ФК «Інгулець» (Петрове)

Прогрес сезону – МФК «Миколаїв»

Найкращий сайт – ФК «Гірник» (Кривий Ріг)

Найкраща програмка – ФК «Агробізнес» (Волочиськ)

Премія Сергія Панасюка – Василь Гнатюк (Кривий Ріг)

Команда ФК «Минай» дякує за нагороду всеукраїнського рівня, а також уболівальникам за підтримку! Додає, що продовжуватиме продовжувати у тому ж дусі і у Першій лізі.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: