Вхiд на сайт
Авторизацiя

У "Закарпатгазі" повідомили про відновлення газопостачання

Про це інформують у прес-службі акціонерного товариства.

У "Закарпатгазі" повідомили про відновлення газопостачання

Працівники АТ "Закарпатгаз" починають відновлення газопостачання у Новому районі Ужгорода. Роботи, завдяки професіоналізму працівників підприємства, вдалося закінчити на 1 день швидше.

Наразі відновлюють розподіл газу, починаючи з будинків по вулиці Володимирській.

Підключення житлових будинків до системи газопостачання виконується після надання допуску для обстеження внутрішньобудинкової системи газопостачання в усі помешкання та проведення контрольного опресування відповідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання. У зв’язку з цим звертаємося до всіх мешканців допускати працівників АТ "Закарпатгаз" до виконання їх прямих обов’язків.

Нагадаємо, 25 червня у зв'язку із проведенням робіт, що пов'язані із заміною ділянки газопроводу середнього тиску, було припинено газопостачання домоволодінь на кількох вулицях Ужгорода.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: