Вхiд на сайт
Авторизацiя

З'явилися останні подробиці вчорашньої трагедії в Ужгороді

З'явилися останні подробиці вчорашньої трагедії в Ужгороді

Учора в басейні Ужгорода втопився хлопчик. Про останні подробиці пише сайт "Мукачево нет" із посиланням на Національну поліцію.

Як розповіли Mukachevo.net в поліції Закарпаття, про те, що у басейні міста Ужгород втопився малолітній хлопець, правоохоронців повідомили лікарі швидкої допомоги.

Дитину доставили до міської дитячої лікарні, однак не приходячи до тями малолітні помер. Судмедекспертиза виявила, що 7-ми річний хлопчик захлинувся водою.

Як з'ясували правоохоронці, загиблим виявився мешканець села Довге Іршавського району 2012 року народження.

Хлопчик відпочивав у басейні зі своєю 36-річною тіткою, мешканкою м. Ужгород.

Наразі триває подальше з'ясування обставин трагедії.

Щодо утоплення хлопчика у басейні в Ужгороді правоохоронці проводять детальне розслідування. У закладі ініційовано детальну перевірку.

Як з’ясували слідчі, які прибули за викликом, дитина разом з тіткою, 37-річною ужгородкою, відпочивали на території приватного басейну в Ужгороді.

Причини, через які хлопчик потонув наразі встановлюють слідчі Ужгородського відділу поліції.

Факт смерті, близько 21:30 констатували лікарі реанімаційного відділення міської дитячої лікарні, до яких хлопчика доставила швидка.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до ЄРДР за ст. 115 Кримінального кодексу України (з відміткою «нещасний випадок»). У ході розслідування правоохоронці детально обстежать територію закладу та встановлять остаточні причини інциденту.

У той же час, поліція наголошує на необхідності дотримання елементарних правил безпеки під час відпочинку на воді.

Не залишайте дітей без нагляду, слідкуйте за тим, аби дітлахи не залишалися наодинці поруч з відкритими водоймами. Водночас поліція висловлює щирі співчуття родині загиблого хлопчика.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: