Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець, який вийшов із в’язниці, знову скоїв серію злочинів і повернувся за ґрати

Закарпатець, який вийшов із в’язниці, знову скоїв серію злочинів і повернувся за ґрати
Про це йдеться в повідомленні обласної прокуратури.

Хустським районним судом підтримано позицію Хустської місцевої прокуратури та визнано винним, раніше неодноразово судимого місцевого мешканця у вчиненні повторної крадіжки (ч.2 ст.185 КК України) та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі.

Загалом, 56-річний мешканець м. Хуст, близько 24 років провів за гратами, в основному, за різного роду крадіжки. В той же час, на шлях виправлення не став та повторно скоїв нові злочини.

Так, в судовому засіданні доведено, що обвинувачений, на початку лютого 2019 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, умисно викрав з приймальні приватної клініки мобільний телефон.

Крім того, 56-річний хустянин, обґрунтовано обвинувачується у крадіжках техніки з двох місцевих магазинів (ч.2 ст.185 КК України) та незаконному зберіганні бойових припасів (ч.1 ст. 263 КК України). Наразі триває розгляд цих обвинувальних актів в суді.

Закарпатець затриманий та утримується під вартою, передає прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: