Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фотограф із Ужгорода переміг у трьох категоріях конкурсу LifePressPhoto

На міжнародному конкурсі репортажної фотографії LifePressPhoto ужгородець Михайло Палінчак здобув три нагороди - золото за серію в категорії “Новини”, золото за одиночне фото в категорії “Портрет” і срібло за серію в категорії “Портрет”.

Фотограф із Ужгорода переміг у трьох категоріях конкурсу LifePressPhoto

13 років тому закарпатець переїхав до Києва. Економіст за освітою, завжди захоплювався фотозйомками. Фотографувати почав у 2007 році. Під час подій на Майдані робив документальну зйомку. Світлини потрапили у журнал «Репортер». Після цього публікувався у «The News York Times», «The Washington Post», «The Guardian», «Le Monde» та «Deutsche Welle». Учасник фотовиставок у США, Великобританії, Німеччині, Бельгії, Польщі. Ініціатор спільноти «Українська вулична фотографія». Наразі фотограф Президента України Петра Порошенка.

Фото: Валентин Кузан

Varosh


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: