Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Воловеччині готують протест проти закриття асфальтобетонного заводу, який працював на ремонт доріг

На Воловеччині готують протест проти закриття асфальтобетонного заводу, який працював на ремонт доріг
Мешканці Воловця та працівники асфальтобетонного заводу планують акцію протесту проти закриття заводу та вимагають продовження фінансування ремонту доріг.

Через відсутність грошей ремонт дороги Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я припинили, а асфальтобетонний завод біля Воловця планують перенести.

З підприємства вже вивезли техніку та відкликали спеціалістів, якщо його закриють, роботу втратять понад півсотні місцевих. Люди готуються до протесту.

Через відсутність грошей на ремонт доріг роботи з відновлення шляху припинили, а асфальтобетонний завод біля Воловця планують перенести. Тут працє близько 80 робітників і 60 із них місцеві. Якщо підприємство закриють, то всі вони втратять роботу.

Рішення про закриття заводу прийняли через відсутність фінансування та призупинення ремонту дороги Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я. Підприємство швидкими темпами звели для того аби не мати перебоїв з якісним матеріалом. Працював завод на Закарпатті 2 роки.

У неділю працівники заводу та місцеві планують провести мирну акцію аби привернути увагу до проблеми. Хочуть, щоб фінансування відновили і підприємство продовжило працювати.

Більше у відео від Телеканал Sirius:

Ремонт дорги

Через відсутність грошей ремонт дороги Нижні Ворота-Воловець-Міжгір’я припинили, а асфальтобетонний завод біля Воловця планують перенести!

З підприємства вже вивезли техніку та відкликали спеціалістів, якщо його закриють, роботу втратять понад півсотні місцевих. Люди готуються до протесту. Деталі – лише у нас!

Опубликовано Телеканал Sirius Пятница, 21 июня 2019 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: