Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на "Днях енергії" діти сортували сміття та розмальовували еко-торби

В Ужгороді на "Днях енергії" діти сортували сміття та розмальовували еко-торби
В Ужгороді уже вдруге стартували «Дні енергії». На площі Театральній розгорнули дитячі локації. Волонтери разом з малечею розмальовували еко-торби та сміттєві баки. Змагалися на швидкість у сортуванні скла, пластику та паперу.

Такі заходи широко розповсюджені у європейських країнах. Ужгород є одним із підписантів «Угоди мерів з питань енергії та клімату». Місто зобов’язане інформувати населення про небезпечність викидів вуглекислого газу та зменшити їх кількість до 2030-го року на 20%.

"Сонячна локація розказує про те, що треба використовувати альтернативні джерела енергії. Паливо не безрозмірне. Воно і так закінчується. Крім того, це дуже великі викиди парникових газів. Тому прийшов час використовувати альтернативні вили енергії. А в нашій області, яка є дуже сонячна. Взагалі Сонце може замінити багато інших джерел альтернативної енергії", - розповіла Катерина Станкевич-Коваль, виконавчий директор ГО «Екосфера».

«Дні енергії» триватимуть до 21 червня і завершаться «ЕКО-ВЕЛО-РАЙДом».

Більше у сюжеті від Uzh Inform:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: