Вхiд на сайт
Авторизацiя

Фіктивні замінування: рятувальникам двічі надсилали електронні повідомлення про замінування Берегова

Фіктивні замінування: рятувальникам двічі надсилали електронні повідомлення про замінування Берегова
19 червня на електронну пошту У ДСНС України у Закарпатській області двічі надсилали повідомлення про замінування Консульства Угорської Республіки в Україні, Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ, ЗОШ I-III ст. № 4 ім. Лайоша Кошута з угорською мовою навчання та всього міста Берегова.

19 червня о 11:24 на електронну пошту У ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінування об’єктів на території м. Берегово, а саме: Консульство Угорської Республіки в Україні, Закарпатський угорський інститут ім. Ференца Ракоці ІІ, ЗОШ I-III ст. № 4 ім. Лайоша Кошута з угорською мовою навчання.

О 15:15 після обстеження вказаних будівель вибухонебезпечних предметів не виявлено. Повідомлення не підтвердилися.

О 14:08 на електронну пошту У ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про замінування всього м. Берегово. О 23:25 працівниками НДКЦ ГУНП проведено ретельне обстеження будівель АЗС (11 об.), навчальних закладів (15 об.), державних установ (12 об.) закладів торгівлі (143 об.), автостанції, залізничного вокзалу та районної лікарні. Вибухонебезпечних предметів не виявлено. Повідомлення не підтвердилися. На місце подій було залучено: 3 АЦ ДПРЧ-12 м. Берегово та група піротехнічних робіт АРЗ СП, - повідомляє Управління ДСНС України в Закарпатській області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: