Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики розповіли, коли спаде спека та якою буде погода у липні-серпні

Синоптики розповіли, коли спаде спека та якою буде погода у липні-серпні

В Україні вже більше тижня триває шалена спека, а стовпчики термометрів подекуди сягають до +35 градусів. Проте, вже з 24-26 червня країну накриють короткочасні дощі, які принесуть з собою свіжість та легеньке похолодання.

Синоптик Леонід Горбань у коментарі журналістам 24 каналу розповів, що загалом літо в Україні буде досить спекотним і така погода протримається аж до середини серпня.

Короткочасне похолодання почнеться з 22-го червня у західних областях, де прийдуть грози та дощі. Через кілька днів така погода дійде і до інших регіонів.

"З 24-26 червня спека ледь почне спадати у центральних, західних та північних областях. Температура повітря опуститься до 27-28 градусів. Але потім знову прийде затяжна спекотна погода", – розповів він.

Липень і початок серпня також будуть доволі спекотними і сонячними. Дощі ймовірні на початку другого місяця літа – 4 і 8 числа та наприкінці – 27-28 липня. Похолодання і серйозний спад температури можливий лише після 12 серпня. Тоді стовпчики термометрів опустяться до +19+22 градусів і нижче.

Якою буде погода у липні та серпні?


Липень прийде в Україну з прохолодною погодою, але вже з 7-8 числа почнеться справжня спека. Стовпчики термометрів сягнуть +27+35 градусів. Аномальна спека протримається до кінця місяця, хоч у 20-числах можливі дощі з грозами.

Серпень також розпочнеться спекою – +24+32 градуси, яка затримається на півтора тижня. Вже з середини місяця температура почне опускатися. Закінчиться літо в Україні прохолодною погодою і дощами.

Загалом тривалість літа в Україні скоротилася з трьох до двох місяців. Воно починається з середини червня і закінчується у середині серпня.

Джерело





Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: