Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді приймали рішення про передачу будівель на Капітульній

В Ужгороді приймали рішення про передачу  будівель на Капітульній

Із ініціативи Богдана Андріїва сьогодні в ректораті Ужгородського національного університету відбулася зустріч міського голови, ректора УжНУ Володимира Смоланки та єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії владики Мілана Шашіка. Обговорювали передачу об'єктів, розташованих за адресою вул. Капітульна, 18. Б.Про це інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

«У лютому цього року голова облдержадміністрації підписав розпорядження про передачу культових будівель єпархії. Депутати міськради підтримали проект рішення про передачу у власність Управління Мукачівської греко-католицької єпархії будівель та споруд на Капітульній, 18. Володимир Смоланка підтвердив, що Ужгородський національний університет не проти передачі цих приміщень, які колись належали греко-католицькій єпархії. Єдине, висловив побажання, щоб на цьому місці був збудований гуртожиток як для студентів УжНУ, так і для священнослужителів греко-католицької єпархії. Ця домовленість була досягнута", - прокоментував Богдан Євстафійович після зустрічі.

Міський голова також зазначив, що коли прийматиметься рішення щодо земельної ділянки, обов'язково буде вказано, що цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель тимчасового проживання (гуртожиток). Наразі земельна ділянка знаходиться у власності громади.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: