Вхiд на сайт
Авторизацiя

Місто над Ужем на кілька днів перетвориться на "Місто без поліетилену"

Ужгородська міська рада спільно з організаціями "Зелений Варош" та ГО "Екосфера" розпочинає акцію "Місто без поліетилену", котра триватиме в межах заходів до "Днів енергії" 18-21 червня. Основна мета - залучення громади міста до бережливого ставлення до навколишнього середовища.

Місто над Ужем на кілька днів перетвориться на "Місто без поліетилену"

За бажанням акція буде продовжена до 3 липня - Всесвітнього дня відмови від поліетиленових пакетів.

Захід має на меті заохотити людей купувати продукти у багаторазову тару, а магазини і ринки - поетапно відмовитися від поліетилену, а також - популяризувати та поширювати екосвідомий стиль життя.

На сьогодні до акції долучилась низка гіпер- та супермаркетів міста, як от Вопак, Дастор, Нова Лінія, Епіцентр. Під час акції супермаркети частково відмовлятимуться від поліетилену, всі охочі зможуть придбати альтернативні методи пакування: екоторби, паперові пакети, мішечки та ін.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: