Вхiд на сайт
Авторизацiя

На українсько-словацькому кордоні виявили порушника з підробленим паспортом

На українсько-словацькому кордоні виявили порушника з підробленим паспортом
Під час перевірки документів одного з пасажирів потягу «Чоп - Чієрна над Тисою» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності паспорта громадянина Туреччини.

Отож, документ направили на дослідження, у результаті якого підтвердили, що він є частково підробленим. Обкладинку звичайного паспорта було замінено на обкладинку з службового, адже це дає певні переваги для в’їзду до країн Шенгену.

За спробу незаконного перетинання державного кордону іноземця притягнуто до адміністративної відповідальності, інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Також за даним фактом до Ужгородського відділення поліції ГУНП у Закарпатській області прикордонниками направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: