Вхiд на сайт
Авторизацiя

Смертельна автопригода в Мукачеві: потерпілий помер у лікарні

Смертельна автопригода в Мукачеві: потерпілий помер у лікарні
Працівники слідчого управління поліції Закарпаття розпочали кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в місті Мукачеві. Травмований велосипедист помер в лікарні, водій легкового автомобіля не постраждав

8 червня, близько 22.20 год, на лінію «102», надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Томаша Масарика у місті Мукачеві.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи встановили попередні обставини автопригоди. Як з’ясували слідчі, водій автомобіля «Renault Clio», рухаючись у напрямку м.Іршава, допустив зіткнення з 40-річним велосипедистом. Останній, рухаючись із машиною у попутному напрямку, різко змінив напрям свого маршруту і виїхав на проїжджу частину, де і відбулось зіткнення. Потерпілого з численними травмами одразу госпіталізували до місцевої лікарні, однак у медустанові чоловік помер.

За кермом автомобіля перебував 29-річний мукачівець. Водій керував машиною тверезий.

За фактом автопригоди слідчі управління з розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Закарпатській області відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху зі смертельними наслідками). Автомобіль поміщено на спецмайданчик Мукачівського відділу поліції. Слідство триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Смертельна автопригода в Мукачеві: потерпілий помер у лікарні
Смертельна автопригода в Мукачеві: потерпілий помер у лікарні



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: