Вхiд на сайт
Авторизацiя

Реформа децентралізації: Оноківській об'єднаній громаді - бути

Після тривалих консультацій з громадськістю та дебатами між депутатськими корпусами було прийняте рішення про надання згоди на добровільне об'єднання сіл Оноківської сільської ради Оноківців та Оріховиці з селом Невицьке Невицької сільської ради в Оноківську об'єднану громаду із центром в селі Оноківці. Про це повідомив Михайло Лаба, сільський голова Невицького.

Реформа децентралізації: Оноківській об'єднаній громаді - бути

"Не легке, але потрібне рішення, яке наразі на завершальному етапі розглядів пропозицій з формування перспективного плану життя об'єднаних громад області після наступних місцевих виборів.
І, головне, ми на порозі побудови нових економічних та інституційних спроможностей вже з 1-го січня 20-го року зможемо планувати новий етап розвитку наших сіл на наступні п'ять років у спільному якісному управлінні та з відповідними достатніми ресурсами.
31.05.2019 року відповідні рішення Оноківської та Невицької сільських рад були прийняті . Після тривалих консультацій з громадськістю та дебатами між депутатськими корпусами, прийняте рішення про надання згоди на добровільне об'єднання сіл Оноківської сільської ради Оноківців та Оріховиці з селом Невицьке Невицької сільської ради в Оноківську об'єднану громаду із центром в селі Оноківці. Мала історія великого шляху гарних спільних проектів розвитку, успішних економічних перетворень згуртує потенціал наших жителів, які заслуговують на гідне життя в своїх населених пунктах в єдиній родині об'єднаних вже нашими родинами сіл.
Ми місто любимо, але до повного щастя маємо гарні плани на свій шлях успішного розквіту свого потенціалу. Можливо, глобальна урбанізація торкнеться й нас, але це буде згодом. Наразі ми сподіваємось на доєднання до нашого нового європейського виду утворення наших сусідів - по родинах і по всіх людських цінностях з сіл Кам'яниці і Гути", - написав Михайло Лаба.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: