Вхiд на сайт
Авторизацiя

До місцевих бюджетів Закарпаття сплачено майже 1,9 млрд грн податків та зборів

До місцевих бюджетів Закарпаття сплачено майже 1,9 млрд грн податків та зборів
Місцеві бюджети Закарпатської області від сплати податкових зобов’язань протягом січня-травня 2019 року отримали 1 млрд 881 млн 810 тис. грн. Ця сума на 321 млн грн, або 20,6% більша за відповідний період минулого року. Про це інформує Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області.

За словами очільника відомства, традиційно, основним джерелом надходжень є податок на доходи фізичних осіб. Протягом п’яти місяців цього року місцеві скарбниці отримали майже 1,3 млрд грн ПДФО. Також у трійці лідерів надходжень – єдиний податок, його фізичні та юридичні особи сплатили майже 285,5 млн грн. Крім того, серед фаворитів – податок на землю – його в місцевих бюджетах краю близько 167 млн грн.

Слід зазначити, що найбільший приріст надходжень протягом січня-травня 2019 року, у відсотковому еквіваленті, відповідно до аналогічного періоду минулого року, зафіксований в таких територіальних підрозділах Головного управління ДФС у Закарпатській області: +25,4% у Великоберезнянській ДПІ Ужгородського управління, +25,4% Рахівському управлінні, +25,2% у Тячівському управлінні. Що стосується грошового еквіваленту, то найкращі показники, у порівняні з п’ятьма місяцями 2018 року, демонструють такі територіальні органи: Ужгородське управління + понад 124 млн грн, Мукачівське управління + 78,8 млн грн, Управління у м. Ужгороді + майже 78,6 млн грн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: