Вхiд на сайт
Авторизацiя

До яких смертельних хвороб може привести нещасливий шлюб

До яких смертельних хвороб може привести нещасливий шлюб
Якщо сімейні стосунки викликають у людей тривожність і постійну напругу, вони ризикують постраждати не тільки психологічно. У неспокійному шлюбі подружжя частіше ризикують своїм серцем.

Стосунки, побудовані на сварках і часті конфлікти у сімейних парах провокують небезпечні серцево-судинні патології значно більше, ніж тихі та мирні стосунки. Такі дані оприлюднили дослідники з Університету Акадії в Канаді.

Сімейні сварки буквально розбивають серце. У людей, які відчувають у стосунках тривожність, в 1,5 рази частіше хворіють на інфаркт або інсульт – порівняно з людьми, які відчувають спокій поруч зі своїм партнером,– стверджують фахівці.

Дослідники опрацювали результати анкетування 5 640 осіб віком від 18 до 60 років. І результати говорять про те, що людям, які в своєму шлюбі відчувають себе невпевнено і нестабільно, – властивий більш високий ризик розвитку ряду хронічних захворювань судинної системи, в тому числі інсульту, інфаркту та гіпертонії.

Стосунки лише тоді позитивно позначаються на здоров'ї, коли вони стабільні. Почуття тривожності, що росте в стосунках, – це поганий знак.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: