Вхiд на сайт
Авторизацiя

"Укравтодор" хоче створити "чорний список" підрядників

"Укравтодор" хоче створити "чорний список" підрядників
Керівник “Укравтодору” Славомир Новак наполягатиме на створенні “чорного списку” компаній будівельного ринку. Про це він розповів в інтерв’ю ЕП.

“Крім постійних щоденних перевірок на майданчиках, є наша централізована організація, яка називається “Дор’якість”. Вона відповідає за щоденні перевірки на всіх об’єктах. Крім того, щорічно по всій країні проводимо перевірки після завершення і на початку будівельного сезону. Також на капітальних ремонтах залучаємо незалежних інженерів-консультантів, незалежний нагляд. Тобто ми суворо контролюємо якість”, – запевнив Новак.

Всі виявлені недоліки мають бути усунені за рахунок підрядника.

“Якщо він не усуває, то йдемо в суд”, – констатував він.

Наступна важлива умова – всі акти виконаних робіт приймаються і оплачуються тільки після перевірки “Дор’якістю”.

“Тобто заплатити підряднику без перевірки і виправлення недоліків неможливо. На всі ремонти – гарантія п’ять років, а на капітальні ремонти – десять. Протягом цього часу підрядник мусить усунути всі недоліки власним коштом”, – заявив керівник “Укравтодору”.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: