Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Мукачеві змагались 250 юних фехтувальників з всієї України

У Мукачеві змагались 250 юних фехтувальників з всієї України
Мукачево приймало етап Всеукраїнської дитячої «Ліги Миронюка» з фехтування на шпагах, турнір також провели на честь покровителя міста — святого Мартина.

Протягом двох днів на доріжки виходили близько 250 фехтувальників зі всієї України. Турнір урочисто відкрили у День захисту дітей — 1 червня, у залі Мукачівської ДСЮСШ.

Серед юнаків у категорії 2008-2009 р.н переміг Артем Мельник з Хмельницького, срібло поїде до Києва із Максимом Корчуком. Бронзу розділили львів’яни Максим Гула та Марк Цигиль.

Серед дівчат найменшої вікової категорії (2010 р.н.) перемогла киянка Ріта Ангарська, срібло отримала ужгородка Валерія Поліщук, а бронза у Емілії Кінчик з Хмельницького.

Ще один киянин Костянтин Богач переміг серед хлопців 2010 р.н. Другим став Себастіян Блонде (Київ). Третю сходинку поділили також кияни Єгор Калинюк та Єгор Пауков. Усього за крок до медалей зупинився ужгородець Володимир Кузьмик, який став п’ятим.

А от у категорії фехтувальників 2004-2007 р.н. тріумфували ужгородці. Так, серед хлопців перемогу святкував Даниїл Безкоровайний. Срібло поїде до Києва із Матвієм Ломоносовим. Бронзові нагороди розділили киянин Марк Августин та Ілля Чорногод із Хмельницького.

Золото до Ужгорода повезе Олександра Лазаренко, яка перемогла усіх суперниць у цій категорії дівчат. Другою стала львів’янка Софія Твердохліб. Третю сходинку розділили киянки Тетяна Вартиванова та Вероніка Кравчук.

Усі вісімки найсильніших нагородили пам’ятними сувенірами, футболками та медалями, трійка найсильніших отримала й цінні подарунки — сертифікати на купівлю бойового приладдя та грошові винагороди. Також на турнірі підбили й підсумки року Всеукраїнської Ліги Миронюка та нагородили 16-ки найкращих за рейтингом.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: