Вхiд на сайт
Авторизацiя

Курйоз на святі останнього дзвоника у мукачівській школі

Незвичайний гість побував учора на лінійці у мукачівській школі №2. На свято останного дзвоника прилетів горобчик. Пташка сіла на вчительку, а потім не хотіла летіти з рук директора Михайла Лабоша, який саме виголошував промову.

Курйоз на святі останнього дзвоника у мукачівській школі

У цій школі учні не несли квіти вчителям. Замість цього кошти жертували на лікування семикласниці Анастасії Стецикевич, котра захворіла на рак.
Користувачі Фейсбуку вважають, що пташка - це дуже хороший знак і бажають дівчинці швидкого одужання.
Відео UA: Закарпаття:

Горобчик прилетів на свято останнього дзвоника

Горобчик прилетів на свято останнього дзвоника мукачівської школи №2. Він сів на вчительку, а потім не хотів летіти з рук директора Михайло Лабош .

Сьогодні на останній дзвоник в цій школі учні не несли квіти вчителям. Замість цього кошти жертували на лікування семикласниці Анастасії Стецикевич, котра захворіла на рак.

Детальніше про це розкажемо у випуску новин вже о 13.30.

Кадр зловили наші Ваня Шимко та Miroslava Zhabey.

Опубликовано UA: Закарпаття Пятница, 31 мая 2019 г.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: