Вхiд на сайт
Авторизацiя

Як вибрати холодильник?

Один із найголовніших предметів побутової техніки, без якого важко уявити сучасну квартиру, — це холодильник. Сьогодні можна обрати модель будь-яких габаритів, різної потужності та дизайну. На що звернути увагу перед купівлею такої важливої техніки? Насамперед необхідно визначитися з розмірами, розташуванням морозильної камери та функціями пристрою.

Види холодильників
Як вибрати холодильник?


Найбільшою популярністю користуються двокамерні моделі, де є окремі холодильна і морозильна камери. Морозилка может бути розташована:
вгорі;
внизу;
збоку.

Вгорі розміщуються невеликі морозильні камери, а внизу — повноцінні, на декілька ящиків. На якості роботи це не відображається, проте від цього залежить обсяг продуктів, які ви зможете розмістити.

Моделі side by side, у яких морозильна камера знаходиться збоку, найбільш місткі. Такі холодильники виробляють окремі бренди, а двокамерні моделі є в асортименті майже всіх компаній-виробників побутової техніки. Так, Snaige холодильники можна купити за помірною ціною, а більш відомі бренди можуть коштувати дорожче.

Система розморожування холодильника

В сучасних моделях використовується кілька систем розморожування:
крапельна система;
No Frost.

Крапельна система вимагає регулярного відключення агрегату, на задній стінці пристрою може з’являтися лід. Система No Frost перешкоджає утворенню льоду. На стінках може з’являтися іній, який тане на випарнику та перетворюється на воду. Вода стікає у піддон, який легко вийняти та вилити його вміст.
Важливо, щоб холодильник був оснащений двома компресорами. В такому випадку обидві камери будуть працювати в індивідуальному режимі, техніка не буде перенапружуватись та служитиме довго.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: