Вхiд на сайт
Авторизацiя

Чому варто відвідати чергову конференцію серії БІЗНЕС ПРОРИВ «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу»

Чому варто відвідати чергову конференцію серії БІЗНЕС ПРОРИВ «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу»
У суботу, 7 липня, напередодні Дня медичного працівника на Закарпатті відбудеться профільна конференція серії БІЗНЕС ПРОРИВ на тему: «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу».

Відома у краї консалтингова група «Бізнес партнер» на чолі з керівником Іриною Риляк за підтримки партнерів готує для представників медичної сфери день інтенсивної роботи з кращими тренерами та топ-менеджерами медичного бізнесу України та СНД. Для учасників виступатимуть 6 спікерів, які представлять доповіді на актуальні теми сьогодення, запропонують практичні кейси, нетворкінг та дискусійну панель, поділяться інноваційним досвідом та шляхи вирішення складних бізнесових проблем.

«Медична галузь в Україні стрімко розвивається, все частіше з’являються приватні медичні заклади, зростає конкуренція. Ми, хоч і повільно та все ж рухаємося до страхової медицини, за якої успіх матиме той медичний заклад, який запропонує найкомфортніші умови та найкращу якість обслуговування клієнтів. Як виділитися у цій надзвичайно перспективній галузі, бути на крок попереду, завоювати довіру пацієнтів? Це питання сьогодні турбує кожного керівника, власника, відповідальних працівників медичних закладів і саме тому ми вирішили чергову конференцію БІЗНЕС ПРОРИВу присвятити цій важливій темі», - розповідає Ірина Риляк.

Конференція Бізнес Прорив – «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу» відбудеться на локації готелю «Resort&Spa Kamelot». Для гостей виступатимуть:

ІРИНА РИЛЯК
засновник компанії «Бізнес Партнер», СЕО Клініка Сімейної стомтології (5 років), сертифікований аудитор, досвід роботи – 15 років, у створенні та проведенні навчальних програм/тренінгів – 5 років (більш як 200 тренінгів), (м. Ужгород).

ДМИТРО ПАЛЕЙ
співвласник і керуючий мережі отоларингологічних центрів і клінік слуху «Беттертон», досвідчений і талановитий підприємець, більше 8 років в сфері успішного бізнесу. Практик, який з чистого аркуша створив і розвинув успішну, ефективну компанію. (м.Київ)

МАРІКА КУДІНОВА
експерт з маркетингу і стратегій, продажу, побудови сервісу у сфері послуг, комерційний директор TravelLine Україна (м.Одеса)

ОЛЕКСАНДР КІСІЛЬ
фотограф. Випускник курсу "Комерційна фотографія" школи-студії «Фотомастер». Спеціалізація - інтер'єрна та жанрова зйомка у сфері HoReCa. (м. Київ)

НАДІЯ ТИХОНЕНКО
практик-управлінець, консультант по впровадженню інструментів управління Visotsky Consulting Kiev. (м. Київ)

ЮРІЙ ПИРЧ
інтернет-маркетолог. Досвід роботи понад 8 років, налаштовував рекламу для стоматологічної, невропатологічної, дерматологічної галузей. (м. Львів)

Для гостей передбачено 2 типи квитків, а також додаткові бонуси, якщо бажаючий відвідати конференцію завчасно прийме відповідне рішення. Дізнайтеся більше на ОФІЦІЙНОМУ САЙТІ.

Купити квитки можна вже зараз - телефон для довідок +38(066)3932555.

Програма заходу:

Чому варто відвідати чергову конференцію серії БІЗНЕС ПРОРИВ «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу»
Чому варто відвідати чергову конференцію серії БІЗНЕС ПРОРИВ «Інновації та тренди у сфері медичного бізнесу»



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: