Вхiд на сайт
Авторизацiя

На кордоні зі Словаччиною виявили розшукуваного злочинця

На кордоні зі Словаччиною виявили розшукуваного злочинця
Учора у пункті пропуску «Ужгород» прикордонники виявили 28-річного хмельничанина, що перебував у розшуку за скоєння кримінального злочину.

Молодий чоловік прямував на в’їзд в Україну рейсовим автобусом.

Під час перевірки документів пасажирів з’ясувалось, що чоловіка розшукували за заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю під час виконання ним службових обов’язків.

Правопорушника затримали та повідомили про це Нацполіцію. З пункту пропуску злочинець вибув уже в супроводі співробітників патрульної поліції.

Тепер йому доведеться нести відповідальність відповідно до частини 2 статті 345 Кримінального Кодексу України «Умисне заподіяння працівникові правоохоронних органів чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків», інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: